digitale kabeltelevisie

« Wijziging kanaalnummers TV Home Themakanaal Geschiedenis begint 27 februari »Digitale kabeltv in Harderwijk

31 januari 2005

CAI HarderwijkUit De Stentor (registratie verplicht)

"Harderwijk stapt dit jaar over op digitale televisie. De 15.350 abonnees krijgen gratis een decoder die het digitale signaal ontvangt. Geluid en beeld zijn voortaan van dvd/cd-kwaliteit. Bovendien komen er nog eens zes televisiezenders bij (nu 42) en biedt het meer mogelijkheden voor internetten en bellen via de kabel."

"Harderwijkers betalen gemiddeld vijf euro per maand minder voor televisie en radio via de kabel dan in de rest van Nederland. Harderwijk heeft als een van de laatste gemeenten nog een zelfstandige antenne-inrichting die niet uit is op winst, maar op het leveren van 'veel voor weinig'."

Cai Harderwijk geeft nu 42 TV zenders anaIoog door voor 10 euro per maand. Voor internet toegang kan de abonnee bij CAl Harderwijk kiezen uit twee providers; CheIIo en Caiway.