digitale kabeltelevisie

« UPC verkleint analoog aanbod haarlem 29500 digitale abonnees Casema »Startdatum themazenders SBS en TMF

18 april 2005

Via Stoneroos valt te lezen;

"In het najaar van 2005 wil SBS Broadcasting starten met drie digitale kanalen met de thema's klussen & wonen, uitgaan en tv-hits uit de jaren '70-'80. MTV Networks komt al eerder met 4 nieuwe digitale kanalen. Op www.tmf.nl/digital is nu al te lezen welke kanalen TMF extra zal bieden. Het vierde kanaal is Nick Jr., een versie van Nickelodeon voor de allerkleinsten. De verwachting is dat deze kanalen in mei al te zien zijn via UPC Digital."

En volgens eigen informatie zal er bij TV Home iets langer gewacht moeten worden; "De uitbreiding van nieuwe zenders zal na de zomer gebeuren. Met MTV hebben we inmiddels al vergevorderde gesprekken gevoerd en ook zullen we binnenkort met de publieke omroep afspraken gaan maken over hun plannen voor de themakanalen."