digitale kabeltelevisie

« RNN7 wil landelijk via digitaal Canal plus bij TV Home »Cinenova vervangen door Canal plus bij Nutsmaas

04 mei 2005

cinenovaNa UPC en Multikabel wordt nu ook bij Nutsmaas (Maastricht) Cinenova vervangen door Canal+. En net zoals bij UPC en Multikabel is de datum daarvoor 18 mei.

Bij Nutsmaas kost het digitale pakket € 14,99 per maand extra, maar daar zit dan standaard Cinenova bij in.

Bij Nutsmaas staat; "Na deze aanpassing kunnen TV Digitaal klanten een nog beter filmaanbod ontvangen. Zij zullen de komende week persoonlijk bericht ontvangen over de gang van zaken omtrent deze verbetering. Binnenkort wordt ook de informatie op deze website aangepast voor klanten die nog geen abonnement op TV Digitaal hebben."

Bij Cinenova is nog niets te vinden over het verlies van weer een kabelnet, alleen maar een bericht over het verdwijnen bij UPC.

Wie kijkt naar de zenderindeling van Nutsmaas digitaal zal enige overeenkomst ontdekken met het zenderaanbod van TV Home (Essent). Niet zo vreemd, want Nutsmaas is voor 85,6% eigendom van Essent. Tot 2007 zou Nutsmaas zelfstandig blijven opereren, maar dat proces is nu versneld.