digitale kabeltelevisie

« Versatel toch via kabel en Digitenne? Vecai reageert op OPTA »Divitel levert Delta digitale televisie systeem

09 juni 2005

deltalogoVia het Vecai-journaal, Divitel levert de apperatuur voor de digitale TV van Delta.

"De divisie Kabelcomfort van Delta wil vanaf augustus 45 kanalen digitaal door kunnen geven aan circa 150.000 huishoudens. Klanten kunnen na aanschaf van een digitale decoder hetzelfde pakket kanalen ontvangen als ze nu analoog krijgen, aangevuld met een vijftal bonuskanalen. Drie maanden later wordt een 35-tal betaalkanalen aan het systeem toegevoegd. Op korte termijn kan het aantal kanalen uitgebreid worden tot meer dan tachtig, terwijl distributie van digitale televisie via internet tot de mogelijkheden behoort. Het systeem is ook voorbereid op de toepassing van interactiviteit, zoals video on demand of multimedia diensten met MHP of Open TV."