digitale kabeltelevisie

« Weer terug Nieuwe zenders bij TV Home »Nog geen smart-cards IJsselstein

23 september 2005

Bij CAI IJsselstein zijn er problemen met de levering van de smart-cards, nodig om het premium-pakket te ontvangen; "Tot onze spijt hebben wij de smartcards nog steeds niet ontvangen. We hebben de leverancier om een leveringsdatum gevraagd, maar deze nog niet gekregen. Zodra de kaarten ontvangen zijn, beginnen we met het activeren en het uitleveren. Op dit moment verwachten we dat het nog zeker 14 dagen gaat duren. Zodra we de leveringsdatum kennen, zullen we die hier publiceren."

Vanaf 6 september is bij SCAIJ digitale televisie beschikbaar, en zou ook het premium-pakket leverbaar moeten zijn. In een brief aan de abonnee's schrijft SCAIJ dat zolang de smartcard nog niet binnnen is het bedrag voor het pluspakket niet wordt afgeschreven.

Zoals bij alle door Caiway van signaal voorziene kabelbedrijven is voor het gratis digitale basispakket geen smartcard nodig.