digitale kabeltelevisie

« TV Home nieuwsbrief Philips in HDTV voetbal »TMF themakanalen bij CAIWAY, premiumpakket duurder

02 september 2005

logo caiwayHet VECAI journaal meldt dat CAIWAY vanaf 6 september de MTV themakanalen gaat doorgeven. Het gaat hierbij om TMF PURE, TMF NL, TMF PARTY en Nick Jr. De eerste maand zijn deze kanalen beschikbaar in het gratis basispakket, daarna komen ze in het premiumpakket. Volgens de site van caiway kost dat premiumpakket nu 9,90, maar is het tijdelijk met korting € 6,90 per maand. (Klinkt mij als een sneaky verhoging.)

Overigens is 6 september ook de datum dat het aantal analoge kanalen teruggebracht wordt naar 24 kanalen.

Verder het bericht dat 75% van de abonnees een gratis digitale ontvanger aangevraagd heeft. Opvallend géén cijfers over hoeveel abonnee's ook een aanvullend abonnement hebben genomen op het premiumpakket (9,90), SET Asia (9,90),Turks pakket (6,90), CANAL+ (19,90) of het Evangelisch pakket (3,90 per maand). Dat laatste bevat TBN Europe, The Church Channel en JCTV.