digitale kabeltelevisie

« Media-Center met DVB-c ontvanger Geen tariefsverhoging in 2006 bij Casema en Essent »Zeeland vanaf 10 september digitaal

07 september 2005

delta logoDelta kabel begint op 10 september met digitale televisie. In het begin worden alle zenders uit het analoge pakket ook digitaal doorgegeven, aangevuld met 8 extra zenders. Dit basispakket is inbegrepen in het gewone abonnement. Later zullen ook tegen betaling extra zenders beschikbaar komen.

De klant moet zelf in de winkel een van de bekende decorders en een start-pakket (smart-card) kopen. Het start-pakket kost 14,95. Aan gratis decoders weggeven doet Delta blijkbaar niet, maar daar staat tegenover dat het analoge pakket ook niet kleiner gemaakt wordt.

Vanaf 10 september zal ook de site http://www.deltadigitaletv.nl/ beschikbaar zijn.