digitale kabeltelevisie

« Casema uitbreiding niet voor Sagem decoder CAI Harderwijk verrast door problemen digitaal »Omruil Sagem voor Samsung bij Casema

17 oktober 2005

casema logoCasema heeft tegenover Dutchmedia meer details gegeven over de omruil van de Sagem decoders; "Casema abonnees die een digitaal pluspakket hebben en een Sagem-ontvanger gebruiken, krijgen eind november kosteloos een Irdeto2-Samsung ontvanger. Volgens Casema-woordvoerder Gradus Vos geldt de kosteloze omwisseling niet voor de standaardabonnees, een in de optiek van Casema vrij kleine 'passieve' groep. Na de omwisseling zal Casema het digitale standaardpakket voor Sagem blijven ondersteunen tot nader order. Deze groep missen volgens Vos 'verder niets' (op extra radiokanalen na)."

Dit betekent dat de huidige Sagem bezitters met een pluspakket de vandaag toegevoegde kanalen MGM Movie Channel, North American Sports Network, BBC 3, BBC 4, Sailing Channel en ESPN Classic Sport tot eind November niet kunnen ontvangen.

Lees verder bij Dutchmedia