digitale kabeltelevisie

« Raceworld TV bij Caiway Brinkhorst gaat meer duidelijkheid geven »TV Oranje begint 5 oktober bij TV Home

01 oktober 2005

tv oranjeOp hun site meldt TV Oranje dat op 5 oktober de zender officieel zal beginnen. Dan vindt bij Media Markt in Zwolle om 13.00 uur de officiële aftrap plaats van TV Oranje. TV Home is de eerste kabelaar die de zender gaat doorgeven.

Hoewel het nog geen 5 oktober is, is de zender toch al te zien. TV Home is bezig met het testen van het nieuwe ontvangststation. Op het TV Home forum staat uitgelegd hoe afgestemd kan worden op het nieuwe netwerk, met daarop al TV Oranje, de nieuwe TMF zenders, Nick Jr. Ook Nederland 1, 2 en 3 worden op het testnetwerk doorgegeven, met duidelijk betere beeldkwaliteit dan op het oude netwerk.

Wie niet aan de test mee wil doen kan gewoon wachten tot 3 oktober (zwolle) of 5 oktober (rest TV Home gebied). Het is aan te raden om de ontvanger die dag aan te laten staan op RTL 4 of 5.