digitale kabeltelevisie

« Cai Harderwijk tevreden over omschakeling IP-TV dichtbij? »Private Gold en Spice Platinum samengevoegd

20 november 2005

private goldPrivate Media Group en Playboy TV International hebben een overeenkomst gelsoten voor 5 jaar om de kanalen Private Gold en Spice Platinum samen te voegen. Het nieuwe kanaal gaat Private Spice heten.

Bij TV Home zit Private Gold nu in het digitale extra pakket van 7,95 per maand. Bij UPC kan je een los abonnement nemen op zowel Private als Spice (kosten 15 euro per maand per stuk). Bij Casema kan je alleen een abonnement nemen op Spice voor 9,95 per maand, en bij Multikabel kost Spice 4 euro per maand en Private Gold 3 euro per maand....

En bij Digitenne zit Spice weer gratis in het pakket.

Bron: Pers Bericht via Satplaza

Update 21-11-2005

hustler tvHoewel de zenders 'samengevoegd' worden lijkt het er op dat bij TV Home niet automatisch Private Spice te zien zal zijn als opvolger van Private Gold. Volgens een mededeling op het kanaal wordt het "re-branded to Hustler TV". Dat klopt ook met de zenderkaart van TV Home waarop ook al Hustler TV staat. Er lijkt geen sprake te zijn van een verkoop, want bij het CVDM staat dat Hustler TV uitgezonden wordt op de vergunning van Private Blue and Gold Broadcasting B.V.