digitale kabeltelevisie

« Interkabel breidt digitaal tv-aanbod uit KPN neemt Nozema Services over »



Harderwijk houdt MTV

01 december 2005

CAI Harderwijk"De muziekzenders MTV, TMF en The Box blijven gewoon op de televisie in Harderwijk. De Programmaraad gaat niet in op het verzoek van de ChristenUnie om kijkers hiervoor te laten betalen."

"Volgens de ChristenUnie hebben de zenders een negatieve invloed op met name jonge kijkers door de vrouwonvriendelijke clips die worden uitgezonden. De ChristenUnie wil de zenders uit het pakket vrije zenders halen en deze slechts toegankelijk maken met een, tegen extra betaling verkrijgbare, smartcard."

"De Harderwijkse politiek is echter verdeeld. Harderwijk Anders vindt niet alleen dat het bewijs ontbreekt voor de negatieve invloed van de zenders. Ook principieel deugt het volgens HA niet wanneer een raadsfractie de Programmaraad, die onafhankelijk moet kunnen opereren, onder druk zet."

Lees verder bij De Stentor
(via mediatrefpunt)