digitale kabeltelevisie

« 170.000 digitale kijkers bij UPC Kopstation @Home digitale televisie »CAI Harderwijk wil weten of digitale televisie bevalt

15 maart 2006

CAI Harderwijk"Kabelexploitant CAI Harderwijk wil weten hoe het gebruik van digitale televisie bevalt. Zeshonderd abonnees worden daarover ondervraagd. Studenten Communicatie van Hogeschool Windesheim uit Zwolle gaan deze klus klaren. Eind mei moeten de resultaten op tafel liggen." Dat schrijft vandaag De Stentor. Vorig jaar Oktober heeft Cai Harderwijk digitale televisie ingevoerd, en daarbij het aantal analoge zenders teruggebracht naar 24. Dat heeft toen veel klachten opgeleverd.

"Het onderzoek onder de representatieve groep abonnees moet duidelijk maken of ze het kastje zijn gaan gebruiken of niet. Volgens directeur Edo Kweldam wil de Cai ook weten in hoeverre de abonnees tevreden zijn over de informatievoorziening en dienstverlening."

Lees verder bij De Stentor