digitale kabeltelevisie

« KPN IPTV met 'Uitzending gemist' Fons van Westerloo twijfelt over digitale kanalen »Delta komt met handleiding EPG

26 maart 2006

delta logoDelta digitale televisie heeft een handleiding voor het gebruik van de EPG (pdf) online gezet. Maar het mocht blijkbaar niet al te veel moeite kosten. Zoek zelf de verschillen tussen de PDF, en deze pagina.

Update 05/04/2006:

Delta heeft een nieuwe versie gemaakt van de PDF, met nieuwe plaatjes. Deze heeft een nieuwe naam (zonder spatie tussen EPG en '.pdf'), zodat de oude versie met 'geleende' plaatjes ook nog online staat. Als Delta nou gewoon even aan bronvermelding had gedaan, dan had ik ze ook nog wel de plaatjes in originele resolutie willen sturen. Had het in ieder geval wel zo beleefd gevonden iets van ze te horen...

Het gaat me er niet om dat delen van deze site opnieuw gebruikt worden. Ik citeer zelf ook van andere sites (zoveel mogelijk met bronvermelding). Zolang het voor prive (niet commercieel) gebruik is, en met bronvermelding gebeurd is er niets aan de hand. Gebruik door commerciƫle partijen (en kabelbedrijven horen daar echt bij) zonder bronvermelding en toestemming vooraf is wat bot. Ik denk dat een kabelbedrijf ook niet blij is als ik zonder hun toestemming opeens hun signalen ga doorgeven aan derden...

Update 12/04/2006:

Ondertussen is de eerste versie van de PDF van de delta site verdwenen, maar wie wil kan hier de PDF nog eens bekijken.

Update 22/04/2006:

Delta heeft contact opgenomen en excuses aangeboden, en daarmee is de zaak wat mij betreft gesloten.