digitale kabeltelevisie

« WK in HDTV Inhoud pluspakket Delta digitale TV bekend »Samsung HDTV decoder DCB H360R

05 maart 2006

Samsung DCB-H360R Zwart
Bij de presentatie van de HDTV plannen van zijn ook wat details bekend geworden van de Samsung decoder zoals die bij Essent, Casema, Caiw en Multikabel gebruikt zal worden. De Samsung decoder DCB H360R beschikt over een HDMI-aansluiting, 2 scart-aansluitingen en een optische digitale geluidsuitgang.

Volgens de foto's is de decoder leverbaar in zilver en zwart. Deze foto's komen uit de persmap. Het valt op dat de opdruk van de zilver en de zwarte versie iets verschilt, dus of dit definitieve modellen zijn is de vraag. Klik op de foto's voor een groter plaatje.

De HD-settopbox DCB-H360R is vanaf mei verkrijgbaar voor € 299,00 inclusief B.T.W. Zie voor meer foto's DVD.NL

Samsung DCB-H360R Zilver

HDMI

Het aansluiten van de Samsung HD decoder met een HDMI aansluiting blijkt bij een aantal merken/types televisie niet goed te werken. Aansluiten via component lijkt wel goed te werken. Er wordt door Samsung gewerkt aan een software update die (een deel van) deze problemen moet verhelpen (maar het kan ook aan de televisie liggen).

Iedereen is van harte welkom om hier verder te praten over wel of niet werken van de HDMI aansluiting van de Samsung decoder, maar misschien is het handiger om dat te doen op het speciale Samsung DCB-H360R deel van het TV Home Forum , nml. http://xsbb.nl/phpbb/viewforum.php?id=tvhomenl&f=52

(Daar wordt ook door @Home meegelezen)