digitale kabeltelevisie

« BNN komt met digitaal jongerenkanaal 170.000 digitale kijkers bij UPC »Tele2 start met IP-TV

14 maart 2006

tele2Vanaf vandaag is Tele2 TV beschikbaar. Daarmee is dit de eerste aanbieder van TV via ADSL. Tele2 TV kost de eerste 6 maanden 9,95, en daarna 14,95 per maand, maar is alleen beschikbaar in combinatie met Tele2 Compleet van 29,95 per maand.

Het zenderaanbod omvat de volgende TV zenders; Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS 6, RTL 7, Veronica/ Jetix, Net 5, Talpa/ Nickelodeon, MTV, TMF, National Geographic, VRT 1, Ketnet/ Canvas, TRT, Cartoon Network/ TCM, The Box, Discovery Channel, Animal Planet, BBC Prime, BBC world, CNN, ZDF, ARD, WDR, Rai Uno, Blue Hustler.

Het Tele2-aanbod is bij circa 65 % van de huishoudens in Nederland beschikbaar.

Bronnen: Dutchmedia, BN/De Stem, Telecom Paper, Persbericht Tele2