digitale kabeltelevisie

« Software update voor Siemens beschikbaar OpenTV standaard voor interactiviteit »Oscar uitzending Film1 voortijdig weer gecodeerd

26 februari 2007

film1 sport1Een 'voordeel' van vroeg je bed uit moeten is dat je nog net het laatste stukje van de Oscar uitzending mee kan pikken. Nadat Film1 de 10 dagen gratis kijken periode op het allerlaatste moment afblies, zou de Oscar uitreiking wel vrij te ontvangen zijn. Zoals wel vaker bij dit soort uitzendingen liep het enigszins uit. Maar Film1 zette op (de van tevoren geprogrammeerde ??) tijd de codering weer aan, dus de uitreiking van Oscar voor de beste film (en daar gaat het toch om) was NIET via Film1 te zien.

Nu was de uitreiking ook te zien via Pro Sieben, maar wie de videorecorder geprogrammeerd had om later eens lekker te gaan kijken zal het zonder het laatste stukje moeten doen. Hoe slordig kan een bedrijf omgaan met een reclame actie?