digitale kabeltelevisie

« SKO: 24,6% huishoudens kijkt digitaal Veel belangstelling kort geding Omroep Maasland tegen @Home »Software update voor Nokia en Humax

06 maart 2007

nokia software updateSinds afgelopen week zijn op het netwerk van @Home updates beschikbaar voor de Nokia Mediamaster 119c en Humax IR-FOX C decoder. Op de andere netwerken zullen deze updates binnenkort beschikbaar komen. Voor de Nokia bevat deze update fixes o.a. voor vastlopen tijdens zappen, en gaten in de EPG. Voor de Humax bevat de update fixes voor ondertiteling die te snel verdwijnt, en vastlopers (E34)

Deze updates moeten handmatig geinstalleerd worden. Voor Humax druk op menu, kies installatie, voer wachtwoord in (standaard 0000), en kies software update. Voor de Nokia druk 'navi', ga naar instellingen, kies onderhoud, kies software update (als deze niet gekozen kan worden is er geen update beschikbaar), en voer de pincode in (standaard 1234 voor Nokia).

Via TVHomeForum.tk