digitale kabeltelevisie

« Tweede Kamer sommeert minister 'Lokalen snel in digitale kabelpakket' Kabel Noord en Gamenations starten met interactieve televisie van MediaMall »Caiway start 5 april met doorgifte XLnt radio

03 april 2007

xlnt.gifOp 5 april start CAIWAY RTV met de doorgifte van 12 XLnt radiostations. CAIWAY RTV heeft de primeur in Nederland en zal dus als eerste de XLnt radiostations doorgeven via de digitale radio. De formats van deze radiostations zijn voor Nederland uniek.

De XLnt radiostations zullen non-stop muziek uitzenden zonder commercials en dj’s. Op de XLnt radiokanalen wordt veel muziek uitgezonden die op andere radiostations niet meer gedraaid wordt. Zoals Nederpop Gold met alleen maar Nederlandse popmuziek en Piratenhits met alleen de beste schlagerhits. Met de komst van de 12 radiostations zal ook het populaire Candlelight weer te horen zijn op de kabel.

CAIWAY RTV biedt XLnt radio aan in het pakket Taste. “Wij zijn altijd geïnteresseerd in het doorgeven van nieuwe kanalen. Met de doorgifte van de XLnt radiostations kunnen onze klanten luisteren naar radiokanalen die zich onderscheiden van andere commerciële en publieke radiostations in Nederland”, aldus Marit Vos Contentmanager bij CAIW.

Bron:persbericht Caiw