digitale kabeltelevisie

« CBeebies en CBBC bij Casema KPN hernoemt Mine, verlaagt prijs Digitenne »Overeenkomst tussen Goede Doelen TV en Vecai

12 juli 2007

vecaiVECAI en Goede Doelen TV hebben vandaag een overeenkomst gesloten om deze zender voor goede doelen landelijk door te gaan geven via de digitale kabel. De zender, die nu regionaal wordt getoond in het gebied van CAIW, creëert een platform voor alle partijen die zich in Nederland sterk maken voor maatschappelijke betrokkenheid. VECAI is een samenwerking met de zender aangegaan waardoor de zender landelijke dekking via de digitale kabel zal krijgen. In september zal de zender met een feestelijke lancering nationaal van start gaan.

Op de site van goede doelen TV staat stond vermeld: "Goede Doelen TV is op dit moment alleen te zien bij kabelmaatschappij CAIW in pakket Basic op kanaal 210 en staat nu in de planning voor omstreeks medio 2007 bij Essent. Later zullen ook Delta, Casema en Multikabel volgen. Goede Doelen TV heeft de doelstelling medio 2008 in heel Nederland te zien te zijn."

Nu staat er; "Goede Doelen TV is op dit moment te zien bij kabelmaatschappij CAIW in pakket Basic op kanaal 210 en staat nu in de planning omstreeks september bij kabelmaatschappijen in Nederland (zie persbericht overeenkomst VECAI). Goede Doelen TV heeft de doelstelling in 2008 in heel Nederland te zien te zijn."

Bron: persbericht VECAI