digitale kabeltelevisie

« Geheime proef @Home mei digitale tillevyzje Digitale kabeltelevisie in Alblasserdam en Giessenlanden »Geen commentaar

18 maart 2008

stekkerVanaf nu is het niet meer mogelijk om met de commentaar functie te reageren op de berichten op deze site. Ook eerder geplaatste reacties zijn niet meer na te lezen. Feedback, opmerkingen, verbeteringen en (opbouwende) kritiek is nog steeds welkom, maar dan alleen via het reactieformulier.

De commentaarfunctie was vooral bedoeld voor aanvullingen en verbeteringen van de geplaatste berichten.Ook kritische geluiden over het beleid en prijzen van bijvoorbeeld kabelbedrijven waren welkom, mits relevant bij het geplaatste bericht. Dat heeft een lange tijd boven verwachting goed gewerkt, met veel waardevolle reacties. Mijn dank daarvoor.

Helaas is er de laatste tijd een aantal mensen die er een wat 'scherpere' manier van discussiƫren op na houden, en meer op de persoon beginnen te spelen. Niet alleen hier, maar ook op andere plaatsen. Ik heb er geen behoefte aan daarvoor een platform te bieden. Verder heb ik geen zin om bij elk bericht te gaan nadenken over wat wel en wat niet acceptabel is om te plaatsen. Dus in het kader van alles of niets is het nu niets geworden. Sorry.