digitale kabeltelevisie

« Onderzoek naar gebruik analoge kabeltelevisie door digitale abonnees 11 Miljoen digitale kabelabonnees in Europa »



Zenderuitbreiding Caiway 1 februari

31 januari 2007

Caiway rtv logoVanaf 1 februari wordt het digitale aanbod van CAIWAY RTV uitgebreid met drie nieuwe televisieprogramma’s en één radioprogramma. Een primeur voor de Nederlandse kabel is het programma NostalgieNet. NostalgieNet is dé nostalgische zender van Nederland en laat het verleden tot leven komen met televisieprogramma’s zoals ‘Een bijzonder jaar’, ‘Rijk verleden’ en ‘Retourtje toen’. Het programma is tot 1 april voor alle abonnees beschikbaar, hierna wordt het programma onderdeel van het pakket Delight. Een primeur in Nederland is ook het programma Body in Balance. Deze zender draait om gezond leven met programma’s over voeding, yoga en fitness. Abonnees van CAIWAY RTV kunnen kennismaken tot 1 april 2007, hierna maakt dit kanaal deel uit van het pakket Enjoy.

rotana.pngRotana Europe heeft haar Europese primeur bij CAIWAY RTV. Rotana Europe laat nu nog voornamelijk populaire Arabische muziekclips zien maar zal haar programmering binnenkort uitbreiden met shownieuws, films, soaps en talkshows uit de Arabische wereld. Alle Basic abonnees van CAIWAY RTV kunnen kennismaken met dit programma, want het is tijdelijk zonder smartcard te ontvangen.

Nieuwe radiozender bij CAIWAY RTV is het radioprogramma Radio BemBem. Dit radioprogramma richt zich op kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar met populaire muziek van o.a. Kabouter Plop en K3. CAIWAY RTV biedt dit radiostation aan in het pakket Basic.

Bron: Caiway (Dank aan Bas Booister)