digitale kabeltelevisie

« Ziggo verwacht in april lancering interactieve TV Eind mei introductie CI+ bij Ziggo »



Pakketwijzigingen Caiw per 31 maart

24 maart 2009

logo caiwayCaiw brengt per 31 maart enige wijzigingen aan in haar digitale pakketten. Er worden zenders toegevoegd, een aantal zenders wordt naar een ander pakket verplaatst, en de zenders Action Now, MTV Hits en MTV Dance zullen helemaal verdwijnen. De prijzen van het Basic pakket en de aanvullende pakketten zijn ongewijzigd.

Basic pakket

Nieuw in het pakket Basic zijn Consumenten TV, Sterren.nl, VH1, MGM Movie Channel, HilversumBest en Spirit24. De televisiezenders TV Oranje, WDR, France 2, RAI Uno en TVE Internaçional maken voortaan deel uit van één van de aanvullende pakketten.

Taste pakket

Nieuw zijn de televisiezenders Turner Classic Movies, Extreme Sports Channel, TV Oranje, JC TV en Church Channel. Consumenten TV verschuift naar het pakket Basic en CarChannel is voortaan te zien in het pakket Delight.

Delight pakket

Het pakket Delight zal in de loop van 2009 versterkt worden met nieuwe televisiezenders zoals Discovery ID, Comedy Central Family en Dusk (18+). De televisiezender Action Now! wordt vervangen door BBC Prime. Nieuw in het Delight pakket zijn Bebe TV, SLAM!TV, CarChannel en Motors TV. Sterren.nl en MGM Movies Channel zijn verhuisd naar het pakket Basic. Extreme Sports Channel is voortaan te zien in het pakket Taste.

Enjoy pakket

Nieuw in dit pakket zijn WDR, France 2, RTBF La Une, TVE Internaçional en RAI Uno uit het pakket Basic. De televisiezenders MTV Hits en MTV Dance worden per 31 maart niet meer doorgegeven. En Church Channel en JC TV zijn verhuisd naar het pakket Taste. In het pakket Enjoy zijn de televisiezenders onderling van voorkeuze veranderd.

HD pakket

In 2009 wil Caiway het HD pakket verder uitbreiden met onder andere Nederland 1, 2 en 3 HD, Net5 HD, MGM Movies Channel HD en Animal Planet HD.

Prijswijziging Turks pakket

Het Turks pakket wordt per 31 maart 2009 uitgebreid met twee extra televisiezenders, Kral TV (voorkeuze 324) en NTV (voorkeuze 334). Later in dit jaar volgen nog eens twee extra zenders (DreamTurk en Yesilcum). De prijs van het Turks pakket zal per 1 mei met € 0,50 verhoogd worden tot € 7,45 per maand.


Bron: Caiw