digitale kabeltelevisie

Colofon

Over mij

Naam: Eric Berendsen
Leeftijd: 56.84 jaar
Woonplaats: Enschede
Beroep: JEE developer

LinkedIn icon Linkedin profile
Mastodon icon Mastodon profile

Disclaimer

Even voor de duidelijkheid; Ik werk niet voor een kabelmaatschappij, decoderfabrikant, TV zender, programmaleverancier, etc, etc. Ik ben op geen enkele manier betrokken bij televisie. Behalve dan als consument, die er belang bij heeft een zo goed mogelijk product te krijgen tegen een redelijke prijs.

Deze site is uit persoonlijke interesse opgezet, en heeft dus niets te maken met mijn werk voor IBM. Ik spreek niet voor of namens IBM, en IBM spreekt niet voor of namens mij.

Op deze site aandacht voor digitale TV via de kabel in de ruimste zin van het woord.

TV Home site

In november 2003 ben ik begonnen met een site over het toenmalige TV Home. Veel van de informatie daarop was ook voor abonnees van Multikabel, Casema, Delta, Caiway en Kabel Noord interessant. Deze kabelbedrijven gebruik(t)en dezelfde techniek en dezelfde decoders. Verder werd het aanbod steeds meer op elkaar afgestemd.

Daarom ben ik deze site over digitale kabeltelevisie begonnen.

Gestopt

Nu digitale televisie de standaard is geworden zal deze site niet meer bijgehouden worden.

Ik ben nog steeds geïnteresseerd in de techniek achter digitale televisie (DVB), en daarom begonnen met de ontwikkeling van een open-source DVB Analyzer genaamd DVB Inspector.

Privacy

Digitalekabeltelevisie.nl logt de gebruikelijke gegevens (URL, IP-adres, gebruikte browser, referer-url, etc.) van elk bezoek aan de site. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor algemene statistieken. Deze site gebruikt geen cookies.

Disclaimer

Alle namen en logo's (Zoals Ziggo, UPC, Caiway, etc) zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren, en worden hier alleen gebruikt ter illustratie.

Als je meent dat deze site op een of andere manier inbreuk maakt op auteursrechten, of anderszins, neem dan even contact op. In goed overleg zullen we er wel uit komen.

De informatie op deze site is met de uiterste zorgvuldigheid verzameld. Digitalekabeltelevisie.nl is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden.

Gebruik van de informatie op deze site is geheel voor eigen risico. Geen garantie, geen geld terug!

Alle plaatjes zijn als voorbeeld bedoeld, en zeggen niet alles over de kwaliteit van het beeld. Ik heb ze analoog gecaptured (soms na opgenomen te zijn op een videorecorder), en verkleind om de bestanden niet te groot te laten worden.

Contact

Voor vragen en opmerkingen over DVB Inspector heeft het mijn voorkeur om GitHub te gebruiken. Voor andere zaken ben ik bereikbaar via LinkedIn of Mastodon.