digitale kabeltelevisie

« NCRV nieuwsquiz toch interactief bij TV Home Basispakket ook bij multikabel 'gratis' »CNN Türk bij CAIWAY

13 oktober 2004

logo-caiw.gifVia Broadband TV Nieuws;

"CNN Türk, de 24-uursnieuwszender in de Turkse taal, is nu ook te zien in Nederland. Het is voor het eerst dat de zender in het Turks beschikbaar is buiten Turkije. De zender is nu beschikbaar in het digitale pakket van Lijbrandt Telecom Nederland BV en wordt deze maand ook gelanceerd in het digitale pakket bij CAIWAY RTV van CAIW (voorheen CAI Westland)."

Als je op de site van Lijbrant Telecom kijkt staat daar bij frequentieoverzicht;

54 CNN Türk S32++ 395,00 MHz

Lijkt er op dat hier geen sprake is van digitale kabeltelevisie, maar gewoon analoog met wel 60 zenders overigens. Lijbrant Telecom lijkt voornamelijk telefoon en TV systemen aan te leggen in verzorgings en studentbehuizingen.