digitale kabeltelevisie

« TV Home: TBN vervangt Life TV, voetbal nu via 3 kanalen Daling gewone abonnees, kleine stijging digitale kijkers bij UPC »Fox News Channel via UPC Digital

08 november 2004

logo_upc_w.gif

Via RTVInfo.nl;

"Toevallig afgelopen week, precies met de verkiezingen in Amerika, is de Amerikaanse nieuwszender Fox News Channel aan het aanbod van UPC Digitale Televisie toegevoegd. Fox News Channel staat bekend als een nieuwszender die het vooral op heeft met de Republikeinen en dus President Bush in Amerika. De zender van mediamagnaat Rupert Murdoch is vrij populair in de VS en zit in Europa op meerdere digitale platformen.

Helaas geldt voor bezitters van de oudere Sagem-Boxen en/of abonnee's in onder andere Rotterdam e.o. dat zij dit kanaal niet te zien krijgen, iets dat ook al geldt voor RTL Television en het onlangs via UPC beschikbaar gestelde Sailing Channel."