digitale kabeltelevisie

« Versatel als kabelboer? Prijzen extra zenders bij Multikabel »Toch geen nieuwe kanalen bij UPC Digital (update)

24 december 2004

logo upcVia www.robertp.nl;

UPC Digital televisieaanbod is deze week uitgebreid met enkele buitenlandse zenders.

De volgende zenders zijn toegevoegd aan de lijst:
- Kanal D
- ATV
- Star TV
- Kanal 7
- Kral TV
- Sky Turk
- TGRT
- 2M Maroc
- Al-Jazeera
- Al-Aribiyah
- Esc 1
- Iqraa
- Dubai TV
- RTM1
- MBC
- RTP Int

"De kanalen zijn beschikbaar voor iedere UPC Digital abonnee. Ook in Rotterdam, Alkmaar en het voormalige Geldervision-gebied. Maar ik denk niet dat de zenders onderdeel zullen worden van het basispakket. Later zullen de zenders in een pakket worden aangeboden. De prijzen heb ik nog niet kunnen vinden."

Zou opmerkelijk zijn als deze zenders ook meteen voor alle gebieden beschikbaar zijn, wie de zenderkaart van UPC digital bekijkt (waar deze zenders nog niet bijstaan) raakt kompleet in de war door alle uitzonderingen; niet verkrijgbaar in Alkmaar, niet verkrijgbaar in 'Oud Gelrevision gebied', niet verkrijgbaar via de Sagem Set Top Computer, Speciaal in Haarlem... Enige overeenkomst is de prijs, je betaalt altijd evenveel, € 14,95 per maand boven het analoge abonnement.

Update 27/12; Inmiddels zijn deze zenders niet meer te zien, het blijkt een 'schakelfout' bij UPC geweest te zijn dat deze signalen voor iedereen te zien waren. Zie verder de reacties, en Chelloo underground voor meer discussies over het verschillende en verwarrende UPC aanbod.