digitale kabeltelevisie

« Bericht gestuurd en geen antwoord? Probeer het opnieuw... UPC: hoge marges tv en internet »Casema gaat A-Tivi opnemen in aanbod TVD

21 januari 2005

a-tivi logoVia MediaMagazine.nl;

Abonnees van Casema Digitale Televisie (TVD) kunnen zich vanaf april 2005 abonneren op de televisiezender A-Tivi. Met de toevoeging van deze zender aan haar digitale TVD-pakket wil Casema de etnische verscheidenheid verder uitbreiden. Naast de keuze uit Turkse-, Arabische-, Chinese- en Hindi-pakketten komt Casema nu dus met een Surinaams en Antilliaans gevarieerde zender "waardoor Casema beter in staat is om haar huidige klanten aan zich te binden", aldus Casema in een persbericht. In de maanden februari en maart voorafgaand aan de introductie van A-Tivi zal Casema het programma-aanbod laten draaien op het Etalagekanaal van Casema. een prijs is nog niet bekend.

A-Tivi is ook al opgenomen in het digitale aanbod van TV Home (10 euro per maand), Multikabel (10 euro per maand) en UPC (15 euro per maand). Bij Nutsmaas staat A-Tivi wel als een van de extra beschikbare zenders in het zenderoverzicht, maar een bedrag staat nergens genoemd. Bij Caiway werd bij de introductie van digitale TV A-Tivi wel aangeboden, ondertussen is het op hun zenderlijst niet meer terug te vinden.