digitale kabeltelevisie

« Kabeltelevisie Brabant-Gelderland begint 1 juli met digitale TV Digitale kabeltv in Harderwijk »Wijziging kanaalnummers TV Home

29 januari 2005

TV Home logoVia het TV Home forum;

"TV Home gaat de komende weken de kanaal nummers van de zenders wijzigen."

"Reden volgens TV Home is dat de themazenders beter per groep zijn ingedeeld en er is ruimte gemaakt voor toekomstige nieuwe zenders. Opvallendste verschuiving, nickelodeon verhuist van 231 naar kanaal 10."

Voor de Panasonic decoder geldt een speciale voorzorgsmaatregel; deze decoder moet aan blijven staan, anders is een herinstallatie noodzakelijk. Andere decoders kunnen gewoon op standbye staan. Dan zullen ze na opstarten even nodig hebben om de nieuwe zenderindeling door te voeren.

Deze herindeling wordt in fases uitgevoerd, nadere informatie staat op de teletext van het TV Home kanaal, pagina 103, 104 (data per postcode) en 105.

Lees verder op het TV Home forum