digitale kabeltelevisie

« Essent Kabel positief over fusie TV Home interview »Nog een vergelijkingssite digitale televisie

24 februari 2005

digitaaltvkijkenUit een persbericht van Nedconcepts;

"Naast de nog steeds groeiende breedbandmarkt richt Nedconcepts zich met digitaalTVkijken.nl nu ook op de markt voor digitale televisie. Via deze onlangs gelanceerde website kunnen bezoekers door het invullen van hun postcode direct zien welke digitale televisieabonnementen op hun adres beschikbaar."

"DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van een aantal grote kabel- en telecommaatschappijen. In de nabije toekomst zullen nieuwe televisieaanbieders in het overzicht worden opgenomen en zal het assortiment tuners in de loop der tijd worden uitgebreid."

Jammer dat de site niet werkt als je er geen www. voor zet...

Deze site werkt vergelijkbaar met digitelevisie en vergelijkdigitv, na invoeren postcode en huisnummer gaat hun server alle website van de aanbieders af om te kijken wat er in jouw woonplaats beschikbaar is (dus je ziet overal dezelfde foutjes). Je krijgt dan een lijst van beschikbare aanbieders, en kunt evt. via de site bestellen. Kleine verschillen zijn er wie er in de vergelijking meegenomen wordt, en bij wie je rechtstreeks kunt bestellen.

Alle sites claimen objectief en onafhankelijk te zijn, maar willen wel wat verkopen (of op zijn minst email-adressen verzamelen voor een nieuwsbrief.)

Iemand zin om een 'meta' vergelijks-site op te zetten?