digitale kabeltelevisie

« Wanadoo begint ook TV via ADSL Regionale TV bij UPC digitaal »Philips Decoder DCR-2001 komt niet op de markt

11 maart 2005

dcr2001Goed ingelichtte bronnen op het TV Home Forum melden dat de Philips DCR-2001 decoder niet op de markt zal komen.

Verder wordt gemeld dat; "Philips zal met een ander nieuwer model in het najaar 2005 uitkomen".

Persoonlijk hoop ik op een decoder met ingebouwde HD-recorder, zodat je maar één apparaat hoeft te programmeren om met een timer een digitaal kanaal op te nemen. Nog even afgezien van een betere beeldkwaliteit zonder analoge tussenstap, en het gemak van time-shifting. DVD-brandertje erbij, een dual tuner, firewire in en uit, afspelen van DVD + en -, ook MP3 en DivX files afspelen, en een ethernetaansluiting, en ik ben tevreden...