digitale kabeltelevisie

« Plannen UPC voor digitale televisie uitgelekt Music Choice van 40 naar 30 kanalen (update 6-4) »Westerhof ook coördinator themakanalen PO

06 april 2005

Publieke omroep logoVia Planet;

"Jan Westerhof, zendercoördinator Radio 1 en 747AM, wordt tevens coördinator themakanalen van Publieke Omroep (PO), maakte een woordvoerder dinsdag bekend. Deze functie was vacant na het vertrek van Joop Daalmeijer naar de Wereldomroep in maart."

"De ontwikkeling van publieke tv-themakanalen werd eind 2004 aangekondigd door Harm Bruins Slot, voorzitter van de Raad van Bestuur van PO. De inmiddels vijf actieve themakanalen zijn 24 uur per dag te bekijken via breedbandinternet. De site Nederland4.nl geeft een overzicht van deze kanalen. Westerhof gaat zich bezighouden met coördinatie en ontwikkeling van nieuwe publieke themakanalen."