digitale kabeltelevisie

« Toestemming overname Canal+ Minder analoog bij Telenet »Caiway: BBC, ARD en France2 niet analoog meer

30 juni 2005

logo caiwayVia MediaMagazine.nl uit de Haagsche Courant;

"Kabelabonnees van CAIW die niet overstappen op digitale televisie kunnen binnenkort niet meer kijken naar Engelse, Duitse en Franse zenders als BBC1, BBC2, ARD, ZDF, France2 en Travel Channel, terwijl ze ook zenders als Cartoon Network en CNBC Europe moeten missen. Die zenders zijn ook niet meer te bekijken op tweede toestellen van kabelabonnees die in het kader van 'Allemaal Digitaal' geen tweede decoder nemen. Dat is het gevolg van de door het algemeen bestuur van Regeling CAIW aangenomen zender-indeling."

Bij Caiway krijgen alle abonnees gratis een Samsung decoder. Het digitale basispakket is gratis, maar in tegenstelling tot andere kabelaars is het ook niet gecodeerd zodat geen smart-card nodig is. Het analoge aanbod dat overblijft is hier te vinden.