digitale kabeltelevisie

« Talpa wacht met themakanalen Talpa levert direct aan kabel »Big Brother weer op digitale kabel?

16 augustus 2005

big botherTalpa praat met een kabelmaatschappij over de doorgifte van drie 24-uurs kanalen via digitale tv. Op die manier kunnen abonnees dag en nacht de verrichtingen in het Big Brother huis (bij Endemol in Aalsmeer) volgen. Oege Boonstra, die de technische faciliteiten van Talpa co├Ârdineert, bevestigt het plan. Hij kan echter nog niet de naam van de kabelmaatschappij noemen voordat het contract is getekend.

Via Broadcast Magazine

Niet echt een vernieuwend plan, bij serie 2 van Big Brother werd dit ook al gedaan via wat toen nog Mr.Zap heette. Daarbij werd nog gebruik gemaakt van de interactieve mogelijkheden zodat op een overzichtsscherm gekozen kon worden uit vier kanalen.