digitale kabeltelevisie

« KPN wil alleenzeggenschap Digitenne Advocaat tegen gratis digitale kabelTV? »Harderwijk vanaf 1 oktober digitaal

10 augustus 2005

CAI HarderwijkVanaf 1 oktober begint CAI Harderwijk met het aanbieden van Digitale TV. Om ruimte te maken voor het digitale signaal wordt het analoge aanbod verminderd van 44 (!!) naar 24 kanalen. Ook worden de frequenties van een aantal analoge kanalen aangepast. Om klanten de tijd te geven hun TV opnieuw in te stellen blijven die kanalen tot 1 oktober op zowel de oude als nieuwe frequentie uitgezonden worden.

Klanten krijgen een gratis Samsung decoder (Merk staat niet expliciet genoemd op de site, maar het aansluitschema noemt het wel. En ook de twee SCART aansluitingen is een hint.) En helemaal netjes; "Omdat het basis-pakket wordt aangeboden zonder dat een smart-card nodig is, kunt u zoveel ontvangers installeren als u wilt.".

Het abonnement blijft op 10 euro per maand (incl. digitale basispakket), het digitale premium pakket gaat 6,90 kosten. De invulling van het premiumpakket staat niet op de site. Voor 5,90 extra per maand is er een Turks pakket beschikbaar.