digitale kabeltelevisie

« NMa geeft oordeel over gemiddelde prijs van 11 euro Uitstel digitaal Harderwijk »Nieuwe zenderlijst TV Home per 5 oktober

30 september 2005

tv home logoDit is de zenderkaart (pdf) van TV Home per 5 oktober. Helaas geen nieuwe themakanalen van de publieke omroep, ondanks een eerder bericht op planet waarin die verwachting wel gewekt is; "Daarnaast vergroot Essent het aantal digitale themakanalen dat ze van de Publieke Omroep uitzendt. De themakanalen van de Publieke Omroep komen in het Extra-pakket, waarvoor abonnees 7,95 per maand extra betalen. De woordvoerder: 'De wet vertelt enkel dat zenders als Nederland 1, 2 en 3 op het open net moeten. Over de toegankelijkheid van digitale themazenders zegt de wet niets.'"

a-tivi tijdelijk niet beschikbaarVerder staat op de TV Home site dat A-Tivi per 5 oktober (3 oktober in omgeving zwolle) tijdelijk niet te ontvangen zal zijn.