digitale kabeltelevisie

« Caiway; analoog is extra service Philips met UPC in HDTV »Caiway: 20% betaalt voor extra zenders

10 oktober 2005

logo caiwayCijfers over het totaal aantal aansluitingen op digitale televisie willen kabelbedrijven nog wel eens geven, maar cijfers over hoeveel mensen bereid zijn extra te betalen voor extra zenders zijn moeilijk te vinden, 'vanwege concurrentie overwegingen'. Maar uit de ViaCaiway (het blad voor abonnee's van Caiway) is op te maken dat voor de actie 'Allemaal digitaal' 60.000 decoders zijn aangevraagd. Daarnaast zijn er 12.000 aanvragen verwerkt "voor het Premium pakket of een van de andere digitale pakketten." Dat komt er op neer dat 20% van de kijkers dat bereid is extra te betalen voor het premium pakket of één van de select pakketten; SET Asia, Turks pakket, CANAL+ of het Evangelisch pakket.