digitale kabeltelevisie

« Conflict TV Home en Kabelnet Veendam Multikabel verkocht »



TV Oranje begint vandaag

05 oktober 2005

tv oranjeIn de Stentor een artikel over de start vandaag van TV Oranje; "Nederland heeft er vanaf woensdag een nieuwe tv - zender bij: TV Oranje. Het digitale TV Oranje wordt geproduceerd in Steenwijk en gaat vanaf woensdag uitzenden via TV Home van Essent Kabelcom. In eerste instantie zullen ruim 80.000 huishoudens het nieuwe station kunnen ontvangen (kabelkanaal 185). Als het aan Gerard Ardesch, initiatiefnemer en pleitbezorger, ligt blijft het daar natuurlijk niet bij."

Klein detail, TV Oranje komt bij TV home in het 'extra pakket' waarvoor 7,95 per maand extra betaald moet worden. TV Home heeft in totaal 80.000 abonnee's. Hoeveel daarvan een abonnement hebben op het 'extra pakket' is niet bekend. TV oranje rekent wat optimistisch...

Lees verder via De Stentor (registratie verplicht)