digitale kabeltelevisie

« IP-TV dichtbij? Consumentenbond in clinch met UPC »Ook zo anti-decoder?

22 november 2005

Rick van Velthuysen op zijn weblog over de decoder; "Voor wie alvast wil weten hoe het over een paar jaar voelt om voetbal 'achter de decoder' te hebben, die moet in Nederland vooral liefhebber zijn van American Football en graag de NFL-competitie willen volgen. Daarvoor kan je bij sommige kabelmaatschappijen, tegen betaling weliswaar, dan weer een extra kastje krijgen dat er voor zorgt dat de beelden wel op jouw televisie zichtbaar zijn. [...] Misschien ben ik eigenwijs, maar ik verrot het. [...] Als het ooit in Nederland zover komt, dan hoop ik dat wij met z'n allen de decoder gaan tegenhouden."

Opmerkelijke uitspraak voor een gadgetfreak; "Hoeveel kastjes heeft een mens nog nodig?"