digitale kabeltelevisie

« BBC-televisie in HD bij Casema Commerciële themazenders binnenkort in de lucht »Digitale video recorder van UPC verkrijgbaar

17 november 2006

logo upcVanaf 16 november is de digitale videorecoder van UPC te verkrijgen. Deze digitale video recorder is een digitale decoder en harddiskrecorder ineen. Met het apparaat ontvangt de consument interactieve digitale televisie èn kan hij tegelijkertijd zeer eenvoudig tv-programma's opnemen. Ook is het mogelijk om live tv-uitzendingen te pauzeren en terug te spoelen. De harde schijf van 160 GB biedt ruimte voor minstens 65 uur aan tv-programma's en films.

Maandelijks betaalt de klant 9,99 euro voor de DVR. Daarnaast heeft de klant een abonnement voor digitale televisie van UPC voor 2,16 euro. De DVR heeft eenmalige activeringskosten van 29,99 euro. Voor de standaard digitale decoder (de UPC MediaBox) bestaat er geen maandelijkse bijdrage boven op de maandelijkse abonnementskosten van 2,16 euro. De DVR blijft, net als de standaard digitale decoder, eigendom van UPC, en kan met regelmatige software updates onderhouden worden. Ter introductie kost een jaarabonnement EUR 4,99 per maand en vervallen de activeringskosten (aanbieding geldt tot 31 december 2006).

Bron: persbericht UPC