digitale kabeltelevisie

« Kabelnet Zutphen wordt geschikt gemaakt voor digitale televisie Film1 Sport1 tien dagen gratis bij Caiway »Samsung gaat problemen HD-decoder oplossen

27 november 2006

logo samsungAfgelopen zaterdag bestede besteedde Kassa in "De Verlenging" aandacht aan de problemen met de Samsung HDTV decoder. De laatste software update lost toch niet alle problemen op. Een woordvoerder van Samsung gaf toe dat er soms ook hardware problemen met de HDMI aansluiting zijn.

"In eerste instantie verwees Samsung naar de tv-fabrikant. Maar deze kon ook niets oplossen, want het probleem doet zich alleen voor bij de DCB-H360R HDTV decoder van Samsung. Ook Samsung ziet dat nu eindelijk in. En belooft ons dat ze alle klachten met betrekking tot de HDMI aansluiting op de decoder gaan oplossen. Consumenten kunnen daarvoor vanaf maandag bellen met een speciaal daarvoor bestemd telefoonnummer: 0800-0231919."

"Vervolgens zal er een afspraak gemaakt worden met een monteur, die langs zal komen om de situatie ter plaatse te bekijken. Afhankelijk van het type tv zal er gekeken worden naar een oplossing. Het kan zijn dat er iets aan de decoder wordt aangepast. Indien dat niet mogelijk is, wordt de decoder omgeruild voor een nieuwere versie. Daar zouden dan de problemen mee opgelost moeten zijn."

Bron: Kassa en de Verlenging (ASF stream)