digitale kabeltelevisie

« Consumentenbond dient klacht in tegen UPC Kabelnet Veendam moet Essent Kabelcom schadevergoeding betalen »Nieuwe muziekdienst XLnt Radio bij Caiway

13 februari 2007

Begin april zal er een Nederlandse non-stop muziekdienst starten onder de naam XLnt radio. De bedoeling van XLnt Radio is via digitale netwerken, uit te groeien tot een dienst van 40 non stop audiokanalen met evenzoveel genres. XLnt Radio zal zich in tegenstelling tot diensten als Music Choice en MoodMedia exclusief en volledig op de Nederlandse markt richten. Dat schrijft Dutchmedia; "Begin april zullen 12 kanalen van start gaan die als eerste bij kabelexploitant CAIW zal worden opgenomen in haar digitale kabelpakket. Drie waarschijnlijke thema’s die XLnt zal uitzenden zijn XLnt Lite (softpop, adult contemporary), XLnt Motown & More alsmede XLnt Comedy (cabaret, conferences e.d.)"

De kanalen zullen bij Caiway toegevoegd worden aan het aanbod, naast de al bestaande kanalen van Xtra music. Er wordt ook gesproken met Casema, @Home en Multikabel over doorgifte.

Lees verder bij Dutchmedia