digitale kabeltelevisie

« Uitzendingen lokale omroep hoeven niet digitaal te worden doorgegeven XTRA Music overgenomen door Music Choice, Caiw vervangt Xtra door Music Choice »CAIW levert digitale televisie in Hilvarenbeek

28 maart 2007

logo caiwayCAIW levert per 19 april 2007 via het kabeltelevisienet van Stichting CAS Hilvarenbeek digitale televisie in Hilvarenbeek. Onder haar merknaam CAIWAY RTV, biedt CAIW digitale televisie- en radio aan, naast het analoge aanbod van Stichting CAS Hilvarenbeek.

Om digitale televisie te kijken is een digitale ontvanger nodig. CAIWAY RTV biedt deze digitale ontvanger gratis aan, afgezien van een bijdrage van € 10,- in de verzendkosten. Daarbij biedt CAIWAY RTV een uitgebreid Basic pakket met een groot aantal populaire zenders in digitale kwaliteit. Dit pakket bestaat uit ruim 50 tv- en 50 radiozenders voor het bedrag van € 13,95 per maand, dit is inclusief de kabelaansluiting en het programma-aanbod van Stichting CAS Hilvarenbeek . Naast dit pakket biedt CAIWAY nog meer digitale zenders aan in verschillende extra pakketten variërend in prijs van € 1,95 tot € 6,95 per maand. Ook biedt CAIWAY RTV zenders aan als Film1 Sport1 en pakketten voor doelgroepen met bijvoorbeeld een Turkse of Aziatische achtergrond of culturele interesse.

Alle abonnees van Stichting CAS Hilvarenbeek ontvangen op 19 april een oranje envelop in hun brievenbus met daarin de bon voor de gratis digitale ontvanger en informatie over de digitale pakketten van CAIWAY RTV.

Huishoudens die kiezen voor de digitale ontvanger van CAIWAY RTV, kunnen op hun tweede of derde televisie in huis gewoon analoog blijven kijken via Stichting CAS Hilvarenbeek. Meer informatie is te vinden op www.caiway.nl/hilvarenbeek en www.hilcas.nl

Bron: persbericht CAIW