digitale kabeltelevisie

« Veel belangstelling kort geding Omroep Maasland tegen @Home BBC voortaan alleen digitaal bij REKAM »Vertraging proef lokale omroepen UPC

07 maart 2007

olon logoIn het OLON Nieuws aandacht voor de proef die bij UPC gehouden gaat worden met de digitale doorgifte van lokale omroepen. "Op 22 februari 2007 vond het uitgestelde overleg plaats tussen UPC, LON en de drie omroepen die gaan deelnemen in de test van UPC om de digitale doorgifte van publieke lokale omroepen te realiseren. Tijdens het overleg werd de technische beschrijving van de proef doorgenomen. Belangrijker evenwel is het tijdpad waarbinnen e.e.a. zal worden uitgevoerd: alle fases van de test zullen in elk geval in juni 2007 moeten zijn afgerond waarna de uitrol binnen het UPC netwerk kan gaan plaatsvinden." In het vorige olonnieuws werd nog gesproken over een testfase tot 1 april 2007.