digitale kabeltelevisie

« CAIW levert digitale televisie in Hilvarenbeek Casema moderniseert toch kabelnetwerk Culemborg »



XTRA Music overgenomen door Music Choice, Caiw vervangt Xtra door Music Choice

29 maart 2007

music choiceDe non-stop muziekdienst Music Choice neemt concurrent Xtra Music over. Xtra music was eigendom van Maxide Music, Inc. en LGI Ventures B.V (onderdeel van Liberty Global, ook eigenaar van UPC). Met de overname wordt het aantal huishoudens dat Music Choice kan ontvangen uitgebreid met 4 miljoen tot 40 miljoen. De naam Extra Music zal verdwijnen, en vervangen worden door Music Choice.

Bij Caiway zal die vervanging al vrijdag 30 maart gebeuren. Xtra music (onderdeel van het pakket Delight) zal vervangen worden door de kanalen van Music Choice. De kanalenkaart is al aangepast, van 301 t/m 340 zijn de kanalen van Music Choice te vinden. De kanalen 361 t/m 372 zijn onderdeel van XLnt Radio, de Nederlandse non-stop muziekdienst (nog niet beschikbaar), die dan weer in het pakket Taste zitten (marketing logica...)

Overigens blijft het merkwaardig dat ook Caiw veertig kanalen van Music Choice gaat doorgeven, net als Casema en Multikabel , terwijl @Home twee jaar geleden het aantal kanalen terug bracht van 40 naar 30.

Bron: persbericht Music Choice en Broadband TV news