digitale kabeltelevisie

« Nieuwe tarieven UPC CBeebies en CBBC bij Casema »CAIW eerste met 'het gesprek'

06 juli 2007

het gesprekTelevisiezender Het Gesprek heeft een doorgifte overeenkomst gesloten met CAIW. Dit hebben Het Gesprek en CAIW donderdagmiddag bekend gemaakt op een besloten bijeenkomst in Amsterdam. Het Gesprek is een nieuw multimediaal televisieproject waarbij alleen praatprogramma's zullen worden uitgezonden.

Het Gesprek start op 2 oktober met het 24 uur per dag uitzenden van haar programma's en wordt opgenomen in het digitale pakket Basic van CAIW.

Ruud Hendriks, directeur van Het Gesprek: "Dit is de eerste belangrijke stap in de opbouw van onze distributie. Het Gesprek wil er nadrukkelijk voor iedereen zijn. Ik heb goede hoop dat we binnenkort ook met de andere distributiemaatschappijen tot overeenstemming komen. De onderhandelingen verlopen zonder uitzondering constructief."

Aart Verbree, algemeen directeur CAIW: "Het Gesprek belooft een kwaliteitsmedium te worden en vormt zo een mooie aanvulling op het toch al ruime aanbod dat wij onze abonnees bieden. We zijn verheugd als eerste in Nederland dit station door te kunnen geven."

Bron: persbericht Het Gesprek