digitale kabeltelevisie

« Overeenkomst tussen Goede Doelen TV en Vecai NMa: geen overtreding Mededingingswet door kabelbedrijven »KPN hernoemt Mine, verlaagt prijs Digitenne

18 juli 2007

kpn KPN gaat de prijzen van zijn televisieproducten aanpassen. Vanaf 1 augustus kost een abonnement op Digitenne €6,95 per maand in plaats van €9,95. Verder is nieuw dat de huur van een decoder is inbegrepen in dit bedrag. Voor dit bedrag krijgt de klant 23 televisiezenders.Digitenne is vooral bedoeld als goedkoop alternatief voor kabeltelevisie.

Daarnaast gaat KPN zijn IPTV dienst Mine hernoemen naar "Interactieve TV". Tot nu toe kostte Mine 19,95 per maand voor 70 zenders. Dit gaat gesplitst worden in een Basispakket met ca. 50 tv- en 75 radiozenders voor €9,95. Daarnaast is er een Planet Pluspakket met ca. 25 themazenders (onder andere sport, muziek en documentaires) voor €9,95 per maand extra. Ook is er voor €9,95 per maand een voetbalpakket met 4 voetbalkanalen met o.a. live Tele2 Eredivisie voetbal. De prijzen voor "Interactieve TV" zijn exclusief de benodigde KPN telefoonlijn, en een ADSL-aansluiting van KPN of Planet.

Bron: persbericht KPN