digitale kabeltelevisie

« Het Gesprek in basispakket UPC Digital De afgelopen week was het hier stil »Sci-fi en 13th Street bij Caiw

05 september 2007

sci-fi 13thstreetOp 6 september wordt het digitale aanbod van CAIWAY RTV uitgebreid met twee programma’s: SCI FI en crime & thriller kanaal 13TH STREET van NBC Universal.

SCI FI

Echte liefhebbers hoef je niets uit te leggen over SCI FI. Sinds begin jaren negentig trakteert deze Amerikaanse themazender de kijkers op een fantastische mix van science fiction, fantasy en paranormale verschijnselen in de vorm van spectaculaire films en series. SCI FI is uitgegroeid tot een krachtige zender met veel vaste kijkers en een ijzersterke programmering. Er zijn direct topseries te bewonderen: Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, de nieuwe Battlestar Galactica, Tremors, Sliders en Dark Angel. Begin 2008 staat zelfs exclusief voor SCI FI in de Benelux de remake van de Flash Gordon serie op stapel.

13TH STREET

Naast SCI FI komt ook crime & thriller kanaal 13TH STREET bij CAIWAY RTV. Deze zender richt zich vooral op misdaadseries en –films. De kijkers kunnen actie en spanning van de bovenste plank verwachten in series als Monk, House en Law & Order: Criminal Intent. Ook de Britse detectives komen aan bod met vanaf oktober, bijvoorbeeld exclusief voor de Benelux de donkere met Emmy Award onderscheiden detective serie Vincent, Agatha Christie’s Poirot en films van grootmeester van de detectives, Alfred Hitchcock.

De uitzendingen van beide programma’s worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur voorafgegaan door Teleshopping uitzendingen. Beide themakanalen komen bij CAIWAY RTV in het pakket Delight terecht. Dit pakket kost € 6,95 per maand en kan naast het pakket Basic worden aangeschaft.

Bron: persbericht Caiw