digitale kabeltelevisie

« Nieuwe muziekzenders LiteTV en C-ClassicTV bij Caiw Serious Request bij Zesko kabelbedrijven »3FM Serious Request bij UPC

18 december 2007

3FM Serious RequestUPC Nederland ondersteunt de 3FM Serious Request-actie 'De Wereld Schreeuwt Om Water' die op 19 december van start gaat. UPC maakt analoge en digitale televisiekanalen vrij. Hierdoor is de actie 24 uur per dag te volgen. Klanten van UPC Digitale Televisie kunnen voor het eerst in Nederland direct via hun afstandsbediening doneren en verzoeknummers aanvragen.

Voor kijkers van digitale televisie zendt UPC de actie 24 uur per dag uit via kanaal 13. Klanten met digitale televisie kunnen gebruikmaken van een applicatie die UPC's zusterbedrijf Chellomedia heeft ontwikkeld. Met deze applicatie kunnen zij voor het eerst in Nederland via de afstandsbediening verzoeknummers aanvragen en een daarbij behorende donatie doen.

DJ Michiel Veenstra, een van de drie DJ's die van 19 tot en met 24 december aan de actie deelneemt, demonstreert gedurende de marathonuitzending herhaaldelijk hoe UPC klanten deze applicatie moeten gebruiken.

Bron: persbericht UPC