digitale kabeltelevisie

« Gaat Ziggo CI+ ondersteunen? UPC start met verkoop HDTV ontvangers »UPC introduceert HD digitale video recorder en nieuwe abonnementen

11 april 2008

upc logoUPC Nederland presenteert vier HDTV- abonnementsvormen. Klanten die HDTV wensen, hebben vanaf deze week de keuze uit Starter HD en Royaal HD zónder en mét Digital Video Recorder (DVR). Voor klanten die zich nu abonneren voor HD met DVR start de uitlevering begin mei. Met deze DVR is het mogelijk HD-uitzendingen ook in HD op te nemen.

Met Starter HD ontvangen klanten onder meer ruim vijftig digitale zenders, waaronder twee HD-zenders; Discovery Channel HD en National Geographic HD, UPC On Demand en Programma Gemist van vandaag en gisteren. Starter HD met DVR biedt klanten de mogelijkheid tv-programma’s op te nemen en te pauzeren. HD-uitzendingen worden in HD opgenomen.

Tot nu toe was het bij UPC alleen mogelijk een HDTV abonnement te nemen in combinatie met een abonnement op Film1/Sport1. Klanten die in het verleden een dergelijk UPC Familie met HD-abonnement hebben afgesloten, kunnen hiervan gebruik blijven maken. Voor nieuwe klanten die een HD-abonnement willen nemen, gelden alleen de nieuwe abonnementsvormen. Bij een abonnement op Film1/Sport1 zit dan ook meteen het HD-kanaal van Film1/Sport1 inbegrepen, tenminste als de klant beschikt over een HD-mediabox.

Overzicht prijzen:

HDTVHD-MediaboxHD-DVR
Starter
(50 TV-zenders, Programma Gemist over 2 dagen)
€ 13,00€ 18,00
Royaal
(totaal 90 TV-zenders, Programma Gemist over 10 dagen)
€ 18,00€ 22,00


StandaardMediaboxDVR
Starter
(50 TV-zenders, Programma Gemist over 2 dagen)
€ 4,00€ 9,00
Royaal
(totaal 90 TV-zenders, Programma Gemist over 10 dagen)
€ 9,00€ 13,00

Bron: persbericht UPC