digitale kabeltelevisie

« Edam-Volendam sluit tweejarig contract met Ziggo Ziggo gaat frequenties in Twente nog niet wijzigen (update) »UPC komt terug op belofte digitale televisie Betuwe

08 december 2008

upc logoUPC wil in het eerste kwartaal van 2009 de mogelijkheden voor digitale televisie in de gemeenten Zaltbommel, Maasdriel en Neerijnen volledig in kaart hebben. Kort daarna hoopt de kabelaar ook daadwerkelijk digitale televisie aan te kunnen bieden. UPC bekijkt nu hoe en in welke vorm digitale televisie het best aangeboden kan worden. Dat schrijft het Brabants Dagblad.

UPC-woordvoerder Ronald Sutmuller komt hiermee terug op zijn eerdere uitspraak bij Omroep Gelderland dat alle inwoners van de Achterhoek en de Betuwe begin 2009 via de kabel digitale televisie kunnen kijken. "Dat kwam in de uitzending wat stelliger naar buiten dan de bedoeling was", aldus Sutmuller. "Het gaat om een grote investering. Daarom moet er goed bekeken worden welk pakket we aan welke gemeente aanbieden. Anders wordt de investering niet terugverdiend."

Bron: Brabants Dagblad